ΠΡΟΦΙΛ

Από το 1972 ο οίκος Sposa με επικεφαλής την κυρία Ασημίνα Σιάτρα έκανε την είσοδό του στο χώρο του ενδύματος γάμου και βάπτισης. Με εκκίνηση στην οδό Ερμού, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο της υψηλής αισθητικής με προσεγμένες δημιουργίες, οι οποίες την έκαναν να ξεχωρίζει από τα πρώτα κιόλας χρόνια και κατέταξαν τον Οίκο Sposa μεταξύ των κορυφαίων σε πανελλήνιο επίπεδο.

Η συνεχής προσπάθειά της, το όραμα και η αγάπη της για το νυφικό φόρεμα και το βαπτιστικό ρούχο την καθιστά έκτοτε την πλέον καταξιωμένη και δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά, με εμμονή στην ποιότητα των υλικών και την τελειότητα της κατασκευής.

Η κόρη της, Άννα Σιάτρα, που ανέλαβε τα ηνία του οίκου, συνεχίζει την παράδοση ποιότητας που ακολουθεί τις σχεδιαστικά μοναδικές δημιουργίες νυφικού και βαπτιστικού ενδύματος του οίκου. Η νέα δημιουργός γαλουχήθηκε στο υψηλών απαιτήσεων περιβάλλον του οίκου Sposa κι έστρεψε τις εγκύκλιες σπουδές και το επαγγελματικό της ενδιαφέρον στη διατήρηση των απαιτούμενων υψηλών standards, που είναι το πλέον αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό των ενδυμάτων του οίκου.

Αναλαμβάνοντας το σύνολο του δημιουργικού κομματιού του οίκου, από την επιλογή των άριστων υλικών και των πεπειραμένων συνεργατών, έως τον καλλιτεχνικό σχεδιασμό και την εκτέλεση κάθε σταδίου της δημιουργικής διαδικασίας, καθιερώθηκε ως leader στο χειροποίητο νυφικό και βαπτιστικό ρούχο, ενώ ο οίκος πήρε πλέον το όνομά της.

Οι ιδιαίτερες δημιουργίες του οίκου απευθύνονται τόσο σε εκείνους που επιζητούν κάτι πολύ ιδιαίτερο για μια τόσο ξεχωριστή στιγμή, αλλά και σε συνεργάτες που συμμερίζονται το όραμα και τα ποιοτικά υψηλά standards της δημιουργού.

Η Άννα Σιάτρα μέσα από μια μεγάλη γκάμα προτάσεων και συλλογή σχεδίων μπορεί να καλύψει ολόκληρο το γεγονός του γάμου και της βάπτισης σας στο σύνολό του.
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ελληνικά English
 
 
designed by mdvgroup  
Copyrights 2011. All rights reserved